Välkommen till SH Digital Video & Foto.

Det börjar med en vision. Det växer med gott hantverk och vilja. Det är så vi skapar film. Vi är ett filmproduktionsbolag som arbetar med egna idéer och hjälper er med alla steg inom filmproduktion.

Vi är ett videoproduktionsbolag med specialisering mot komplexa DVD- och webproduktioner. Vi arbetar nära våra kunder och är lyhörda på vad du som kund är intresserad av. Vi kombinerar filmer med stillbilder och 3D-animeringar och lägger därtill tal, musik och ljudeffekter för en optimal helhetsupplevelse.

Vi arbetar med all typ av film, från dokumentärer till drama och TV-reklam. En specialitet är tekniska bearbetningar för en bättre slutprodukt.

SHWANTV är ett väletablerat företag i video- och redigeringsbranschen sedan starten 1995. Vi har sedan dess levererat många videoproduktioner till både företag, TV-kanaler och privatpersoner i både Sverige och utomlands. Med oss som leverantör av era produktioner kan ni känna er trygg med att er produktion kommer att hålla högsta klass och kvalité.
 

Utrustningsmässigt sett har vi en komplett flora för att skapa en sändningsstation för lokal TV-sändning, informationskanaler och företags TV mm. De olika delarna fungerar lika bra som enskilda komponenter som en del i ett komplett system.

 

TriCaster ProBildmixer - TriCaster hanterar upp till 3 kameror att mixa emellan. Den har inbyggd 3D DVE och en DDR för uppspelning av inspelade klipp. Text och grafik-skyltar kan genereras och läggas ovanpå video. Resultatet - eller Program Out som det heter, kan skickas till en videoutgång och samtidigt visas på VGA/DVI utgång för visning på projektor eller LCD TV. Samtidigt kan hela sändningen sparas på disk och streamas Live ut på internet i Windowsmedia format.

För att skapa media i digitalt format har vi ett par lösningar som kan göra detta. TriCaster kan skapa en digital kopia av sänt material i ett par olika format men Digital Rapids är vår plattform för att åstadkomma högsta möjliga kvalité i multipla format samtidigt.